_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Curăță cada și cabina de duș cu aceste ingrediente naturale

 Pentru unele gospodine curățarea dușului sau a căzii presupune frecarea intensivă și îndelungată, bani risipiți pe produse de curățare scumpe, și dureri de cap și alergii provocate de chimicalele conținute de produsele de curățat tradiționale.
baie-cad
  Noi însă declarăm că nu e nevoie de sacrificii pentru a avea o cadă strălucitoare, de un alb imaculat sau un duș fără pete și urme de săpun. Puteți obține rezultate bune și cu ajutorul unor produse naturale, ieftine și la îndemâna oricui.

Mai jos vă recomandăm două metode eficiente de curățare a petelor de pe cadă și duș.     

Preparați o soluție din bicarbonat de sodiu și apă în raport de 5 linguri la 1 litru. Pulverizați cu acest amestec cada sau cabina de duș, după care frecați bine suprafața cu o perie udă. Rapid și simplu, petele vor dispărea ca prin minune.
Un alt ingredient din bucătărie folosit cu succes în lupta cu murdăria din baie este oțetul. Pentru preparare acestei soluții de curățare veți avea nevoie de cantități egale de oțet și detergent de vase. Încălziți mai întâi oțetul până devine fierbinte, apoi adăugați detergentul de vase. Amestecați aceste două ingrediente până când se incorporează. Pulverizați soluția obținută pe orice suprafața murdară din camera de baie și lăsați să acționeze 10 minute, după care curățați.
Încercați aceste trucuri și veți vedea cât de bine va arăta cada și dușul fără să folosiți produse din comerț scumpe și pline de chimicale.
Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :