_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cum se curăță corect ecranul televizorului

Înainte să folosiți o soluție specială pentru curățarea ecranelor, asigurați-vă că ați scos mai întâi televizorul din priză! Acest lucru vă va scăpa de toate neplăcerile pe care vi le poate “dărui “electricitatea. În plus, murdăria și petele se observă mult mai bine pe un ecran întunecat, la fel și rezultatul muncii dvs. depuse pentru curățenie va fi observat mai bine.

  1. Înmuiați un șervețel în apă și stoarceți-l bine în așa fel încât să fie ușor umed.
  2.  Cu ajutorul șervețelului stors ștergeți fără presiune toată suprafața ecranului, începând cu partea de sus, astfel încât ecranul să rămână umed.
  3. Înmuiați un alt șervețel în apă și săponiți-l cu un săpun pentru copii.
  4. Cu ajutorul șervețelului săponit și stors ștergeți fără să presați toată suprafața ecranului, pornind de sus. Acordați o atenție deosebită marginilor și colțurilor ecranului unde e posibil să rămână murdărie.      
  5. Luați un alt șervețel, înmuiați-l în apă și stoarceți-l bine astfel încât să rămână ușor umed.
  6. Cu ajutorul acestui șervețel stors ștergeți tată suprafața ecranului fără să presați, pornind de sus, astfel încât să îndepărtați de pe ecran toate urmele de săpun.
  7. Luați al patrulea șervețel, uscat, și ștergeți cu el toată suprafața ecranului începând cu partea de jos.

Regulile de mai sus sunt suficiente pentru funcționarea normală a monitorului!

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :