_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cum se curăţă eficient cabina de duş

Studiind problema curăţirii cabinei de duş de depunerile de calcar, veţi găsi probabil o mulţime de recomandări de detergenţi şi alte produse comerciale. Piaţa este atât de diversă în acest domeniu, încât e uşor să te “rătăceşti” şi să nu mai găseşti o soluţie potrivită…

cabd

De aceea redacţia noastră vă vine în ajutor, propunându-vă cea mai eficientă şi accesibilă soluţie pentru curăţirea cabinelor de duş. Aşadar, analizând mai multe idei, noi am ajuns la concluzia că cel mai mare ajutor îl veţi primi de la acidul citric.

Pregătiţi un detergent de casă amestecând apă fierbinte şi acid citric în proporţie de 1 pahar la 20 g. Turnaţi soluţia obţinută într-o sticlă cu pulverizator şi aplicaţi-o pe pereţii cabinei de duş. După 10 minute ştergeţi suprafeţele cu un burete umed sau pur şi simplu spălaţi-le cu apa din duş.

E o soluţie atât de simplă încât în scurt timp veţi uita complet de existenţa acestei probleme! Acum ştiţi cum se pregăteşte un detergent de casă, care are un singur dezavantaj: mirosul de citrice. Dar acesta este complet inofensiv şi e uşor de înlăturat, ventilând încăperea.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :