_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cum să spălați corect perdelele fine din voal

Dacă mergem pe cea mai ușoară cale și punem perdelele în mașina de spălat cu detergent, atunci rezultatul nu ne va încânta. Peste o perioadă vom observa că perdelele și-au pierdut strălucirea și au un aspect murdar-gălbui. De aceea vă recomandăm să recurgeți la următoarea metodă de spălare.

În primul rând, începeți prin înmuierea perdelelor în apă abia călduță, mâna dvs trebuie să simtă puțină răcoare. Dacă aveți termometru, temperatura apei trebuie să fie de 30-35°C. Din cauza apei prea fierbinți perdelele se îngălbenesc și structura fină a țesăturii se deteriorează.

La un vas de apă adăugați jumătate de kilogram de sare. O astfel de procedură va scoate foarte bine toată murdăria îmbibată în țesătură. Țineți perdelele aproximativ o oră jumătate. După care clătiți-le bine, din nou în apă rece.

Următoarea etapă – spălarea nemijlocită. Folosiți detergent lichid pentru materiale sintetice și spălați puțin perdelele în această soluție. După care iarăși le clătiți în apă abia călduță. Nu le stoarceți, lăsați apa pur și simplu să se scurgă.

Acum vom reda strălucire perdelelor. Adăugați în apa răcoroasă 1 lingură de oțet, având în vedere proporția de 1 lingură de oțet la 1 litru de apă. Clătiți perdelele în această soluție și pregătiți-le pentru următoarea etapă. În apa rece curată adăugăm puțin lichid de albăstrire, foarte puțin doar ca apa să fie de un albastru deschis. Clătiți perdelele în această apă și veți observa că sunt de un alb imaculat și lucesc la soare!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :