_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cum să identifici sigur dacă procuri caşcaval autentic şi nu un produs contrafăcut din lapte praf

Caşcavalul tare de calitate nu poate fi ieftin prin definiţie. Iar produsele ieftine pe care scrie caşcaval sunt pline de ulei de palmier, lapte praf, soia, stabilizatori, aromatizatori, conservanţi etc. Pe scurt: nu e mâncare, ci o pedeapsă pentru organism!

Stimaţi cititori, vă îndemnăm din suflet să nu procuraţi caşcavaluri ieftine. Mai bine e să le excludeţi complet din meniu decât să vă otrăviţi organismul cu aceste produse. La urma urmei mai bine cumperi 100 g de caşcaval autentic decât 300 g de produs dubios.

твердый сыр фото

Despre impactul acestor produse lactate asupra sănătăţii pancreasului şi ficatului vom vorbi neapărat într-un alt articol. Deocamdată ne vom limita la îndemnul către dvs. să nu le consumaţi şi mai ales să nu vă hrăniţi copiii cu aşa ceva.

как выбрать сыр фото

Cum să alegi caşcavalul

Caşcavalul în ambalaj vidat sau în folie alimentară nu pretinde din start la calificativul de caşcaval de calitate. Străduiţi-vă să procuraţi caşcaval tăiat pe loc dintr-o rolă mare, atrăgând atenţia la suprafaţa rolei: pe aceasta nu trebuie să fie fisuri sau depuneri, care pot indica vechimea produsului sau prezenţa unor bacterii dăunătoare.

Textura uniformă, structura echilibrată, precum şi găurile simetrice sunt un indiciu că în faţa dvs. este un caşcaval autentic. Dar tehnologiile se dezvoltă în continuu, de aceea chiar şi aceşti primi indicatori nu vă pot asigura un produs de calitate.

твердые сыры фото

Există un test care vă va ajuta să determinaţi cu exactitate calitatea caşcavalului. Scoateţi caşcavalul din frigider şi lăsaţi-l să revină la temperatura camerei. Tăiaţi o felie şi îndoiţi-o sub un unghi de 90º – felia nu trebuie să crape! În caz contrar ţineţi în mână un produs nenatural.

как выбирать сыр фото

Caşcavalul nisipos, care se rupe şi să fărâmiţează uşor, nu ar trebui consumat în nici un caz. Acesta este făcut din ulei de palmier amestecat cu lapte praf şi coloranţi! Acest produs poate arăta foarte bine, poate avea o textură plăcută, dar aspectul său este înşelător.

Urmăriţi filmuleţul de mai jos: dacă produsul se comportă ca plastelina, nu îl cumpăraţi! Sau dacă l-aţi cumpărat deja, hrăniţi cu el mai bine nişte câini vagabonzi, în caz că vor vrea să-l mănânce…

Uleiul de palmier este practic grăsime pură. Problemă e că atunci când consumaţi câteva bucăţele de caşcaval contrafăcut, în organism pătrunde o cantitate enormă de grăsime, o rezervă de cel puţin câteva zile. O grăsime atât de necalitativă ca uleiul de palmier blochează vasele sangvine, dăunează digestiei şi provoacă obezitate, fără a aduce vreun folos organismului!

твердый сыр нарезка

Sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta să alegeţi corect caşcavalul pe care îl cumpăraţi. Reţineţi că sănătatea este mult mai importantă decât satisfacţia de moment pe care o oferă consumul produselor contrafăcute. Distribuiţi acestă informaţie esenţială, mulţi dintre prietenii dvs. nu cunosc aceste lucruri!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :