_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Pregătește-te din timp de Revelion. Înarmează-te cu această idee super genială!

Cu toate că timpurile s-au schimbat mult, moşul de zăpadă rămâne una dintre cele mai mari bucurii pentru copiii de azi.

În copilăria noastră, chiar dacă de multe ori ne ieşea caraghios moşul, noi eram fericiţi să îl vedem “în picioare”, având nas, ochi şi urechi, iar atunci când afară nu era zăpadă, ne căutam trişti alte ocupaţii.

Copiii de astăzi sunt mai avantajaţi din acest punct de vedere, căci există o metodă prin care ei pot avea această bucurie chiar şi atunci când afară nu sunt ninsori. E drept că moşul nu va fi chiar de zăpadă, dar un mic efort îl va face să arate nu mai puţin spectaculos!

Redacţia Perfect-ask.com vine cu o astfel de “reţetă” video, pe care vă invităm să o urmăriţi şi să o şi puneţi în practică.

Aţi remarcat că un alt mare avantaj al acestei idei este reciclarea paharelor din plastic? Bucuraţi-vă întreaga familie cu acest moş de zăpadă şi dăruiţi-le copiilor nişte amintiri de neuitat!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: www.facebook.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :