_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cum să faci ca interiorul să arate mai original: 6 tehnici interesante de vopsit pereţii

Pentru a vopsi pereţii într-un mod original nu e neapărat să ai la dispoziţie mulţi bani sau timp liber. Uneori e suficient să cunoşti câteva trucuri pentru a crea o strălucire deosebită în casă.

Atrageţi atenţia asupra acestor tehnici care vă vor ajuta să decoraţi pereţii şi să faceţi interiorul locuinţei dvs. mai original şi confortabil. Nimeni nu va mai avea un astfel de design!

Tehnici originale pentru vopsirea pereţilor

1. Trafalet reliefat

Dacă doriţi să aveţi o imagine simpatică pe perete, o puteţi crea cu ajutorul unui trafalet reliefat. Aceasta e o metodă foarte simplă şi accesibilă. Înainte de a vopsi pereţii, faceţi puţină practică pe carton.

валики с узоромвалики с узоромвалики с узором

2. Burete

Folosiţi buretele pentru a crea un imprimeu deosebit. Vopsiţi peretele în mod obişnuit şi lăsaţi-l să se usuce câteva ore. Apoi înmuiaţi buretele într-o vopsea de altă culoare, înlăturaţi excesul pe o bucată de hârtie şi aplicaţi vopseaua pe perete prin apăsări uşoare.

 декорирования стен с помощью губки декорирования стен с помощью губки

3. Dungi

Dungile orizontale sau verticale pot fi create cu ajutorul unei perii. Singura condiţie este ca firele periei să fie cât mai lungi pentru a obţine efectul dorit. Înmuiaţi peria în vopsea şi trasaţi liniile cu grijă, apoi lăsaţi-o să se usuce. Peretele va avea un aspect foarte nobil.

как сделать полоски на стенекак сделать полоски на стене

4. Efectul texturii de lemn

Există nişte instrumente speciale, dar nu foarte scumpe, care creează un astfel de efect. Mai întâi vopsiţi peretele în culoarea de bază, iar după ce se usucă aplicaţi culoarea secundară pe acest instrument şi vopsiţi peretele în textură de lemn.

эффект деревянной поверхности

5. Vopsire cu şablon

Puteţi crea un şablon de sine stătător, folosind carton şi un model de desen pe care vi-l doriţi. În acest fel puteţi vopsi o anumită zonă a peretelui, iar dacă şablonul poate fi repetat, atunci puteţi vopsi întreg peretele.

шаблонная окраскашаблонная

6. Bandă adezivă

De asemenea ornamentele geometrice pot fi obţinute lipind pe perete bandă adezivă, care se înlătură după ce aplicaţi vopseaua.

геометрических рисунков на стенахгеометрических рисунков на стенах

E incredibil că nişte decoraţii atât de frumoase se pot face atât de uşor… Prietenii dvs. cunosc despre aceste tehnici?

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :