_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cum să alegem corect un pepene verde: trucuri pe care mi le-a destăinuit un agricultor

Pepene verde… Toată lumea iubește această bacă uriașă de culoare roz și verde smarald. Uneori vi se pare că e destul de greu să alegeți un exemplar bun și cu asta se descurcă doar bunicul-grădinar. Dar, de fapt, nu este atât de complicat, maturitatea acestui aliment vărgat poate fi determinată fără a-i scoate coaja.
Redacția noastră a adunat câteva indicii după care fermierii determină că pepenele verde este în interior suculent și gustos.

Pata galbenă

Pata galbenă este locul în care pepenele a stat lipit de pământ atunci când se cocea. Fructul copt trebuie să aibă pata de culoare galben-maronie sau galben-portocalie, dar nu albă.

“Pânza de albină”

Aceste pete maro inestetice de pe pepene indică faptul că albinele au atins părțile polenizatoare de mai multe ori. Cu cât mai des are loc polenizarea, cu atât mai dulce este pepenele verde. 

Pepene și pepenoaică

12183515-102027-2-1469176934-650-816454d934-1469430511

Grădinarii obișnuiesc să împartă pepenii verzi în “băieți” și “fete”. “Băieții” au o formă mai alungită și gustul mai apos. Iar “fetele” au forma mai rotundă și un gust foarte dulce.

Greutate și volum

Ar fi bine să nu alegeți cel mai mare pepene verde, dar, nici unul prea mic. Este indicat să fie unul potrivit. Și rețineți faptul că un pepene bun este întotdeauna destul de greu pentru mărimea sa.

Coada

Coada uscată întotdeauna indică faptul că pepenele verde este copt. Iar dacă coada este verde, înseamnă că pepenele nu s-a copt suficient.

1

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Fifteenspatulas.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :