_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cum puteţi obţine în baie un miros plăcut şi natural!

Există tot mai multe argumente că soluţiile de împrospătat pe care le găsim în supermarkete nu sunt deloc benefice pentru sănătatea noastră, în special atunci când vorbim de camera în care ne îngrijim igiena – camera de baie.

Dar din fericire există soluţii naturale şi complet inofensive, dar nu mai puţin eficiente decât produsele pline de chimicale din magazine. Este vorba de un deodorant natural, care este şi foarte ieftin!

Deodorant natural

Ingrediente

  • Hârtie igienică
  • Uleiuri esenţiale

Instrucţiuni

  1. Alegeţi un ulei esenţial cu aroma pe care o preferaţi. De asemenea puteţi face un amestec de uleiuri.
  2. Picuraţi puţin ulei esenţial (sau amestec de uleiuri) pe partea interioară a sulului de hârtie igienică. Dacă aveţi o cameră de baie foarte mare, puteţi repeta procedura cu mai multe suluri, efectul va fi mai mare.
  3. Savuraţi mirosul plăcut şi perfect natural din baia dvs.!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :