_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cum descui portiera mașinii dacă ți-ai uitat cheile în interior? Cu o minge de tenis!

Mașina din videoclip este o mașină cu un sistem electric de încuiere. Să presupunem că domnișoara din imagine și-a uitat cheile în interior sau a încuiat mașina și a pierdut cheile. Ce are ea de făcut pentru a putea deschide portiera? Iată!

Se vede clar cum domnișoara încuie ușa mașinii. Apoi se apropie de mașină pentru a o descuia, însă vedem că are în mână o minge de tenis. Interesant, nu? Ce ar putea să facă tipa cu o minge de tenis când ea dorește să deschidă mașina? Iată ce face!

Mingea de tenis are o mică gaură, iar domnișoara plasează mingea cu gaura pe încuietoarea mașinii și ceea ce se întâmplă după este absolut fenomenal. Cu o singură împingere pe minge reușește să deschidă portiera mașinii. Aerul a forțat încuietoarea să clacheze și să se se deschidă. Privește!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: AQF

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :