_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cum creezi o lumânare dintr-un măr în mai puțin de un minut? Privește!

Pentru a crea acest accesoriu aveți nevoie de câteva lucruri simplu de procurat și foarte ieftine. Aveți nevoie de un fir de fitil, un măr, ulei vegetal și un cuțit.

Alege cu grijă mărul, să fie tare, după care taie un cerc în jurul codiței, fără să adâncești foarte mult. Apoi scoate afară bucata tăiată și pune un pic de suc de lămâie pe suprafața tăiată pentru a nu lăsa mărul să se închidă la culoare. Acest truc este bun și pentru atunci când începi un măr și nu-l termini. Ține minte!

Apoi plasează fitilul sau poți folosi o simplă funie, un material textil ce susține combustia și înfige-l în măr. Ia uleiul și toarnă puțin peste fitil. Umple mărul cu ulei pe partea care ai scos-o afară, dar ai grijă să mai lași și puțin spațiu între fitil și ulei, exact ca în clip. Dă foc fitilului și totul este gata!

Simplu, nu-i așa?

Autor text: Perfect Ask

Sursa: HouseholdHacker

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :