_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cremă de casă cu efecte magice împotriva ridurilor

Nu este o glumă! Crema într-adevăr acționează sută la sută și pielea capătă un aspect sănătos fără riduri! După 2 săptămâni de aplicare, eu am întinerit cu 10 ani. Sunt încântată!Faimoasa cremă anti-rid, care într-o săptămână va netezi chiar și cea mai afectată piele.
Notă: se absoarbe mai lent, durează mai mult de o oră, de aceea este bine să o folosiți cu 2 ore înainte de culcare. Primul rezultat va putea fi observat la 3 zile. Rețeta este simplă și cu adevărat magică.

Veți avea nevoie de următoarele

O jumătate de gălbenuș de ou proaspăt, 2 lingurițe de ulei de migdale (poate fi înlocuit cu cel de măsline), 1 linguriță de sare, 2 lingurițe de decoct de mușețel (se fierbe 1 lingură de iarbă uscată în 200 ml de apă, timp de 15-20 de minute.) o jumătate de linguriță de miere naturală, 2 lingurițe de vaselină cosmetică (se vinde în farmacii).

  1. Amestecați totul bine cu o lingură până la omogenizare. Și în acest mod, de câteva ori, până când veți obține o pastă omogenă. Depozitați amestecul în frigider.
  2. Aplicați crema pe ten cu mișcări circulare ușoare. După 30 de minute, îndepărtați resturile cu o dischetă din bumbac înmuiată în apă minerală.

Crema va fi pe placul tuturor celor care au o atitudine respectuoasă față de propria piele.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.” 
.
.
Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :