_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cele mai bune metode de curățare a vaselor de bucătărie!

Fiecărei gospodine îi place ca toate vasele din bucătărie să strălucească. Însă dacă gătiți zilnic acestea se murdăresc destul de repede, iar curățarea lor poate fi uneori un adevărat chin. Perfect-ask.com vă propune un truc cu ajutorul căruia vasele pentru copt vor sclipi ca noi. De asemenea, vă prezentăm particularitățile de curățare a vaselor din diferite materiale. Veți folosi ingrediente naturale și accesibile pentru fiecare.

Aluminum Bakeware

Vase din aluminiu

Deși vasele din aluminiu sunt puțin mai ieftine decât cele din inox, acestea sunt la fel de bune pentru gătit. Aceste vase se murdăresc la fel (poate puțin mai mult) ca și cele din inox. Folosind această soluție simplă, pot fi înlăturate toate petele de pe vasele din aluminiu.

Aveți nevoie de

 • apă
 • oțet alb
 • castron
 • burete abraziv

Pașii de lucru

 1. Umpleți castronul cu apă și oțet în cantități egale.
 2. Aduceți soluția la fierbere, apoi lăsați să se răcească până la temperatura camerei.
 3. Înmuiați buretele în soluție și frecați petele de pe vase.
 4. Clătiți vasele cu apă și săpun și lăsați-le să se usuce.

Vase din sticlă

După ce gătiți de câteva ori, vasele de sticlă devin destul de murdare. Petele de murdărie sunt foarte vizibile pe sticlă. Însă, vă bucurăm cu faptul că există un truc eficient de curățare a acestora.

Aveți nevoie de 

 • bicarbonat de sodiu
 • detergent de vase
 • burete

Pașii de lucru

 1.  Puneți pe fundul unui vas bicarbonat de sodiu și detergent de vase.
 2. Umpleți vasul cu apă fierbinte și lăsați să acționeze 15 minute.
 3. Scurgeți soluția și frecați cu un burete obișnuit. Puneți mai mult bicarbonat de sodiu pe petele mai dificile și frecați.

Notă: Un detergent bun și apă fierbinte, de asemenea, este o soluție bună pentru curățarea petelor de pe vasele de sticlă, dar cu siguranță necesită mai mult efort.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Tiphero.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :