_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cel mai simplu mod de a îndepărta petele de grăsime de pe haine cu doar 2 ingrediente!

Sunt adepta diferitelor trucuri rapide, simple și ieftine. Acest truc este unul dintre ele. Fiecare dintre noi cel puțin o dată și-a murdărit haina de grăsime. Acest fapt este specific celor care muncesc în restaurante, sunt bucătari sau chiar celor care gătesc acasă. În aceste cazuri te murdărești întâmplător și foarte repede.

4

A încercat cineva să schimbe uleiul de la mașină singur? Nici în această situație nu poți evita petele de ulei. Nici nu îți dai seama când te-ai murdărit. Grăsimea se absoarbe foarte repede în țesătură și se îndepărtează foarte greu. Plus la toate, uleiul de mașină are un miros pătrunzător care poate să nu iasă chiar și după câteva spălări.

Există o mulțime de produse chimice care presupun îndepărtarea oricăror pete. Din păcate, unele dintre ele sunt doar promisiuni deșarte și îți golesc buzunarele. Se întâmplă uneori să strici haina doar din cauza prea multor produse chimice de curățare.

Din fericire, există o ieșire din situație foarte simplă și foarte eficientă. Aveți nevoie doar de bicarbonat de sodiu, detergent de vase și un burete mai vechi. De asemenea, puteți adăuga puțin oțet pentru a îndepărta mai bine mirosul. După care spălați haina în mod obișnuit, iar petele pur și simplu vor dispărea.

Priviți acest video pentru mai multe detalii.

Adio cu petele de grăsime, iar hainele vor fi mereu curate.

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Metaspoon.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :