_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cea mai trăsnită invenție pe care am văzut-o vreodată!

Cu toții cunoaștem vechile probleme ale unei plecări în excursie sau într-o delegație. Cu toții știm cât de mult ne deranjează etapa în care trebuie să împachetăm. Privește cea mai eficientă soluție pentru aceste probleme, o invenție absolut revoluționară.

Barracuda, geanta de voiaj care se poate restrânge, a atras publicul cu atâtea avantaje încât prezentarea lor ar putea dura la nesfârșit. În primul rând, spațiul pe care îl ocupă această valiză este unul infim, deoarece ea se poate restrânge. Al doilea avantaj prezent este faptul că mânerul acestei valize se poate roti la 360 de grade.

Un minunat lucru se poate descoperi însă de abia când desfaci fermoarul de pe mâner. Acolo se ascunde o adevărată măsuță ergonomică, pe care o poți desface și pe care îți așezi laptopul sau orice alt obiect. Mai mult decât atât, aceasta are și posibilitatea de a regla înălțimea și are chiar și un usb atașat. Este incredibil!

Privește și celelalte avantaje ale acestei invenții aici!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Barracuda

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :