_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cea mai creativă metodă de a felia un pepene! Este incredibil de simplu!

Iată cea mai creativă metodă de a tăia un pepene! În același timp este una dintre cele mai eficiente metode de a-l servi într-un mod foarte creativ. Tot ce ai de făcut este să tai pepenele în jumătate și să îl întorci cu miezul în jos, după care îl feliezi.

Întoarce-l invers după ce l-ai feliat și repetă pasul anterior. Chiar dacă nu îți vine să crezi, este gata. Fără vreo tehnică miraculoasă poți să tai un pepene și să-l servești în cel mai frumos mod.

Bucură-ți familia și prietenii cu un pepene feliat într-un mod creativ, punându-l pe masă în timpul unei cine sau în cadrul unei petreceri. Împarte nu doar pepenele, ci și bucuria și fericirea de a degusta un desert natural. Te vei simți plin de vitalitate după un asemenea desert.

Urmărește clipul cu atenție și repetă pașii pentru a avea pe masă o adevărată  capodoperă!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: DaveHax

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :