_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Câți ani crezi că are această fetiță? Privește cum dansează la vârsta ei!

Makenzi Lauritzen este o fetiță care reușește să dea pe spate publicul și să mențină sala în transă la concursuri de dans, la vârsta de doar 9 anișori. Privește ce a făcut pe scenă la acel concurs de dans din videoclip!

Ai crede că este o adevărată profesionistă și nu că nu ar fi, însă vârsta pe care ai crede probabil că o are este cu mult mai mare decât realitatea. Mișcările pe care le face te fac să crezi că este mult mai matură, mai în vârstă și mai sigură pe ea, mult mai experimentată.

Te va uimi să afli că are doar 9 ani și totuși reușește să aibă asemenea performanțe de invidiat. Incredibil așa ceva. Privește și tu în ce fel se mișcă fetița și în ce mod reușește să pună pe jar inimile tuturor celor din public sau din juriu și celor care vizionează!

Mișcările, modul în care arată te vor face să crezi că este vorba de o fată de cel puțin 15-16 ani. Nu uita, este vorba de o fetiță de 9 anișori!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Makenzi Lauritzen

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :