_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Care este secretul acestor bucle minunate? Șervețelele de hârtie! Priviți și luați aminte!

Dacă dvs sau copiii dvs doriți să aveți bucle frumoase, care să arate natural, ați putea crede că singura modalitate de a obține acest look este să folosiți un ondulator de păr. Însă există o metodă simplă de ondulare, care vă poate oferi acele bucle moi, fără efort la care ați visat și fără să folosiți căldură. Știți care este singurul lucru de care aveți nevoie pentru a obține aceste bucle? Câteva bucăți de șervețele de hârtie! Dacă sunteți curioasă să învățați cum niște panglici de șervețele de hârtie simple vă oferă aceste bucle minunate, urmăriți videoclipul de mai jos!

Un avantaj minunat al acestei tehnici este faptul că nu-i nevoie de căldură pentru părul dvs. Folosirea aparatelor calde cum ar fi ondulatorul sau placa de întins părul este dăunătoare pentru părul dvs, mai ales dacă folosiți aceste aparate destul de des.

Pentru această metodă simplă fără căldură, va trebui doar să urmați câțiva pași pentru a obține bucle sănătoase care să arate natural!

Pasul 1: Luați o secțiune de păr de 2 cm și umeziți-o ușor.

Pasul 2: Folosind 1/4 dintr-un șervețel de hârtie, răsuciți partea de jos a părului în jurul șervețelului de hârtie.

Pasul 3: Răsuciți părul în sus, în jurul șervețelului de hârtie până la nivelul scalpului.

Pasul 4: Legați capetele șervețelului de hârtie împreună.

Pasul 5: Dormiți noaptea cu aceste bucle. A doua zi trebuie doar să dezlegați șervețelele de hârtie pentru a da drumul la bucle!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: tiphero.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :