_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cardiologul Aciurin a spus: „Inima dvs. nu va rezista dacă nu veți micșora în sânge nivelul de…”

Această bunătate este un remediu eficient pentru tratarea unui șir de boli, plus că este și gustos. Folosiți-l în calitate și de remediu profilactic. Componența „medicamentului gustos” este simplă: miere și scorțișoară. 

Proprietățile mierii au fost studiate cu mai mulți ani în urmă. Componența sa chimică este uimitoare. Dacă este folosită un timp mai îndelungat, are efect profilactic și de tratare.

Акчурин: “Ваше сердце не выдержит, если не снижать в крови уровень…”

Acest remediu se prepară în raport de 5 la 1, de exemplu 5 lingurițe de miere și 1 linguriță de scorțișoară sau orice altă cantitate potrivit acestui raport. Amestecați aceste două componente și consumați-le. Remediul rapid și folositor este gata!

Dacă veți consuma în fiecare zi câte o linguriță din acest amestec unsă pe pâine fără drojdii, cu 20 de minute înainte de dejun sau în loc de dejun, atunci va scădea nivelul colesterolului în sânge și se va îmbunătăți ritmul cardiac.

De asemenea, se va îmbunătăți starea arterelor și venelor, care cu vârsta își pierd din elasticitate. De aceea trebuie să faceți cure de profilaxie pentru a preveni efectele mai grave.

Dacă acest exemplu nu este suficient de convingător, vă prezentăm alte câteva.

Persoanele în vârstă care consumă regular miere și scorțișoară, se îmbunătățește concentrarea atenției și se ameliorează funcțiile vitale. În aceste cazuri mierea cu scorțișoară se consumă dimineața pe nemâncate și la ora 15.00 se consumă o un pahar de apă caldă în care s-a diluat jumătate de linguriță de amestec.

În caz de artrită, un remediu foarte folositor și eficient este consumarea a 2 linguri de linguri de miere și 1 linguriță de scorțișoară diluată într-un pahar de apă caldă. Rezultatul se va observa după o săptămână.

În caz de boli de piele (eczeme, ciupercă etc.) puteți aplica un amestec din miere și scorțișoară în proporții egale pe locurile afectate.

Dacă vă cade părul, amestecați 1 lingură de miere și 1 linguriță de scorțișoară cu adăugarea a puțin ulei de măsline încălzit. Aplicați amestecul la rădăcina părului și clătiți după 15 minute.

În caz de răceală, gripă, afecțiuni ale stomacului, meteorism, mierea cu scorțișoara vă vin în ajutor.

S-a descoperit că consumul a o lingură de miere și a unei lingurițe de scorțișoară de 3 ori în zi, tratează eficient cancerul de stomac și de oase!

Rețeta pentru o viață lungă

Ceaiul preparat din miere și scorțișoară încetinește procesul de îmbătrânire a organismului. Preparați ceaiul astfel. Infuzați 1 lingură de scorțișoară cu 3 pahare de apă fierbinte. Lăsați să se răcească până la 50°C și adăugați 4 linguri de miere. Consumați acest ceai de 3-4 ori pe zi.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :