_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Bunicuța de 98 de ani se apropie de pian. Ceea ce urmează te va lăsa fără aer!

Privește ce este în stare să facă această bătrânică în vârstă de 98 de ani! Se apropie încet de pian și în timp ce prezentatorul o introduce publicului, aceasta se așează, discută ceva cu tânăra ce era lângă ea și îi lasă acesteia geaca ce o purta pe ea, dar ceea ce urmează este absolut fabulos.

Bunica își lasă mâinile plăpânde pe clapele pianului și începe să apese pe ele. Nu îți va veni să crezi ce cântec iese de sub acele degete și câtă valoare sentimentală are pentru întreaga sală fapta ce a putut să o facă bunicuța. Atâta liniște răspândită în public, atâta pace sufletească oferită în dar prin doar un simplu cântecel de pian.

Câți bătrânei la vârsta ei pot să facă așa ceva, chiar și să fi fost artiști în viață? Voi cunoașteți astfel de oameni?

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Grand Ole Opry

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :