_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cele mai frumoase broderii din panglici colorate – ghid practic (pas cu pas)

Orice lucru manual, în special cel creativ, ne relaxează și ne permite să ne eliberăm de stresul de peste zi. Există și studii științifice care demonstrează că confecționarea manuală a diferitelor obiecte este benefică atât pentru sănătatea morală, cât și pentru cea fizică.

Astăzi ne vom opri la brodat. Probabil este preferata multor femei. Deși necesită mult timp, răbdare și îndemânare, rezultatul vă va uimi pe măsură. Broderiile sunt de mai multe tipuri. De această dată, însă, vom încerca să învățăm să realizăm tablouri decorative cu broderii din panglici de diferite culori.

Aveți nevoie de 

  • o bucată de pânză
  • un gherghef
  • panglici colorate

Pașii de lucru

În continuare veți vedea din imagini cum se realizează aceste broderii pas cu pas. Sunt o minunăție. Rezultatul merită așteptat!

broderii-5

broderii-6

broderii-7

broderii-8

broderii-9

broderii-10

broderii-11

broderii-12

broderii-13

broderii-14

broderii-16

broderii-17

broderii-18

broderii-19

broderii-20broderii-21

broderii-22

broderii-2

broderii-3

broderii-4

broderii-1

.

Pentru mai multe detalii priviți acest video excelent!

Video Nr.1 ⬇

.

Totodată, vă propunem și o altă idee realizată din panglici. Este simplu și practic!

Video Nr.2 ⬇

Dacă aveți o imaginație bogată, atunci nimic nu vă stă în cale să realizați lucruri frumoase.

.

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Ideipentrucasa.ro

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :