_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Beți această băutură făcută în casă dimineața și seara pentru a vedea cum se topesc kilogramele

Cu siguranță cunoașteți deja că pentru a pierde în greutate și, mai ales, pentru a fi sănătos, trebuie să aveți un echilibru între exercițiile fizice și o alimentație sănătoasă. Iar dacă doriți să stimulați procesul cât mai curând posibil, atunci încercați această băutură naturală cu efect de stimulare a metabolismului! SpooningStuffforWeightLossDrinkEla Gale ne arată cum să o preparăm. Priviți cât de simplu este!

Veți avea nevoie de

  • 2/3 de pahar de apă clocotită
  • 1 linguriță de miere
  • 1 lingură de ghimbir feliat
  • 1/2 de linguriță de scorțișoară
  • sucul de la o jumătate de lămâie (aproximativ 1 1/2 linguri)

Mod de preparare

  1. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați toate ingredientele și să puneți în cuptorul cu microunde pentru aproximativ 30 de secunde.
  2. Așteptați să se răcească la o temperatură potrivită și consumați băutura! Potrivit lui Ela Gale, dacă veți bea această băutură dimineața, pe stomacul gol și seara înainte de culcare, tot pe stomacul gol, atunci veți stimula metabolismul și veți da o mână de  ajutor celorlalte obiceiuri alimentare sănătoase pe care le aveți.

Ce părere aveți despre această băutură? Nouă ne place că pentru prepararea acestei băuturi se utilizează doar ingrediente naturale și ușor accesibile. Ați încercat vreodată așa ceva?

”Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: tiphero.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :