_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Atenție! Această mască pentru față întinerește pielea instantaneu!

Dacă doriți să aveți o piele netedă doar în câteva clipe, noi vă propunem o mască simplă, extrem de eficientă pentru întinerirea tenului. Faceți această procedură chiar astăzi și prietenele dvs. nu vă vor cunoaște! Rețineți rețeta!

Mască de întinerire pentru toate tipurile de piele cu ulei de jojoba

Uleiul de jojoba conține aminoacizi și proteine care prin proprietățile sale ne amintește de colagen care este necesar pentru menținerea elasticității și fermității pielii. Prin acest fapt se explică o utilizare largă a uleiului de jojoba pentru ten.

Masca pentru față cu ulei de jojoba hidratează și hrănește foarte bine pielea. De asemenea, are acțiune antirid foarte eficientă. Întrucât în compoziția acesteia intră suc de lămâie. Această mască înălbește pistruii și petele pigmentare. Dacă aveți o piele uscată, nu trebuie să adăugați suc de lămâie. Se recomandă aplicarea măștii o dată pe săptămână.

Ingrediente

  • 1 lingură de ulei de jojoba
  • 1 gălbenuș de ou
  • 1 lingură de suc de lămâie
  • 1 linguriță de miere lichidă

Mod de utilizare

  1. Amestecați gălbenușul cu suc de lămâie și miere
  2. Turnați în acest amestec ulei de jojoba încălzit
  3. Aplicați pe pielea feței pentru 15-20 minute
  4. Clătiți cu apă caldă

Veți simți efectul chiar după prima utilizare. Încercați și nu veți regreta.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :