_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Asistentul a fost filmat în timp ce a intrat în boxa unui pacient. Iată ce a făcut!

Mulți oameni sunt cunoscuți pentru puterea de a aduce zâmbetele înapoi pe chipul celor nevoiași, mulți sunt cunoscuți pentru puterea de a vindeca sufletele celor răniți prin diverse metode. De azi, Joshuua, asistentul de la unul din centrele de îngrijire pentru bătrâni din SUA, este cunoscut ca fiind cea mai sensibilă persoană în fața problemelor unor pacienți.

Fiecare pacient care este sub îngrijirea lui Joshua are parte de o experiență extraordinară, deoarece bărbatul le cântă, încercând să le aline suferința și să îi facă să se simtă cât mai confortabil. Bărbatul are o voce superbă, iar modul în care cântă te emoționează într-adevăr.

Este filmat în timp ce intră în boxa unei paciente și iată ce au surprins pe cameră cei ce l-au filmat. Joshua cânta fără absolut nicio piedică și îi recita într-un mod absolut uimitor versurile atât de pătimașe unei paciente. Incredibil cum cântă acest tânăr. Priviți aici!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Eric Andersson

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :