_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Aplicaţi asta pe mâini pentru 15 minute şi ridurile vor dispărea complet!

E uimitor: multe femei cheltuie sume impunătoare de bani pentru produse de îngrijire a feţei şi părului, dar uită complet de îngrijirea mâinilor. Între timp anume mâinile sunt cele care iau prima lovitură în ceea ce priveşte înaintarea în vârstă, fiind cele mai expuse faţă de efectele îmbătrânirii.

morm

În plus pe partea dorsală a mâinilor este foarte puţină grăsime, de aceea când colagenul şi elastina încep să se distrugă, se produce rapid un impact vizibil asupra aspectului mâinilor. Iar dacă te gândeşti şi la contactul des al mâinilor cu tot felul de substanţe din jurul nostru, precum şi la utilizarea săpunului de câteva ori pe zi, începi să înţelegi de ce mâinile noastre au nevoie de o îngrijire atât de atentă.

Din fericire există metode care asigură, fără un efort deosebit, îngrijirea calitativă a pielii mâinilor, dar şi restabilirea acesteia dacă a fost deja afectată. E foarte simplu! Încercaţi să folosiţi câteva dintre soluţiile prezentate mai jos, iar rezultatele nu se vor lăsa aşteptate!

Nota Bene: aceste soluţii sunt uşor de făcut, iar componentele sunt prezente în orice casă. Pur şi simplu urmaţi aceste instrucţiuni simple.

Reţete de casă pentru îngrijirea mâinilor

Ouăle. Acestea vor îmbunătăţi elasticitatea pielii mâinilor. Iată ce aveţi de făcut: separaţi albuşul unui ou şi amestecaţi-l cu 1 lingură de miere de albine. Aplicaţi această substanţă pe pielea mâinilor cu ajutorul unei periuţe şi lăsaţi-o să se usuce, după care spălaţi bine mâinile cu săpun.

Cartofii. Un amestec pe bază de cartofi vă va face pielea moale şi catifelată. Puneţi la copt un cartof de mărime medie. Apoi faceţi din el pireu şi adăugaţi 2 linguri de ulei de măsline, 2 linguri de miere de albine şi lapte. Păstraţi amestecul în frigider şi aplicaţi-l pe mâini de 2-3 ori pe săptămână pentru 15 minute. La sfârşit spălaţi mâinile cu săpun.

Uleiul de măceşe. Acest ulei va îmbunătăţi elasticitatea pielii şi o va hrăni. Faceţi masaj la mâini zilnic utilizând ulei de măceşe pentru a relaxa mâinile şi a le restabili forţele.

Lupta împotriva petelor pe mâini

Lămâia şi zahărul. Stoarceţi sucul a o jumătate de lămâie şi amestecaţi-l cu 2 linguriţe de zahăr. Folosiţi amestecul în calitate de exfoliant, aplicându-l prin mişcări circulare pentru activizarea microcirculaţiei sangvine. În final spălaţi-vă mâinile cu săpun.

Hidratarea mâinilor

Uleiul de migdale. Trebuie să-l folosiţi neapărat! Înainte de a merge la somn ţineţi mâinile în apă rece timp de 5 minute, apoi uscaţi-le bine şi aplicaţi uleiul. După asta îmbrăcaţi mănuşi din bumbac pentru hidratare şi ţineţi-le până dimineaţa.

Vaselina. Pur şi simplu aplicaţi vaselina pe mâini, după care îmbrăcaţi mănuşi din bumbac pentru hidratare şi ţineţi-le toată noaptea.

Lucruri pe care să le evitaţi

Înainte de toate nu vă muşcaţi unghiile! Acest fapt influenţează negativ pielea şi creşterea unghiilor.

Evitaţi să vă spălaţi cu apă fierbinte: utilizarea sa deasă duce la deshidratarea pielii mâinilor. În schimb puteţi folosi apa caldă sau călduţă.

Protejaţi-vă mâinile când afară e frig. Purtaţi mereu mănuşi, chiar dacă frigul este suportabil. Pielea mâinilor suferă foarte mult din cauza temperaturilor scăzute.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :