_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Am rămas profund surprins când au început să danseze. Este uimitor ce mișcări au reușit să execute aceste fetițe!

Păpușile astea pur și simplu te înnebunesc când încep să danseze. Doar privește câtă finețe și câtă tactică e în mișcările acelei mici fetițe din mijloc! Iată cât de impunător își coordonează mișcările și își gestionează echipa pentru a face totul ca la carte!

Cele două fete se vede că sunt un pic mai încete decât ea și se vede că sunt constant conduse de către acestea. Este foarte frumos ceea ce putem observa aici, o fetiță foarte hotărâtă și stăpână pe sine, pusă pe treabă și gata să ofere publicului tot ce are mai bun.

Este fabulos să vedem ce piruete execută și foarte frumos și plasat tehnic îi este jocul de picioare. Se încadrează perfect pe ritmul și tonul melodiei și are grijă ca și colegele sale să fie alături de ea în același ton și pe același ritm. Este absolut fabuloasă fetița și este atât de dulce încât vei dori să mai dai odată play videoclipului.

Privește ce se întâmplă pe această scenă minunată!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Elissa Colón

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :