_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Ai uitat mâncarea pe foc și te-ai ales cu o oală arsă? Privește un truc foarte simplu prin care o poți curăța!

Dacă se întâmplă din greșeală să uitați o oală pe foc în timp ce aveți mâncarea pusă pe aragaz (și se întâmplă destul de des, deși nu ne place să recunoaștem), avem nevoie de un truc prin care să curățăm acea crustă ce se va prinde de oală și o va face să arate hidos. Astăzi învățăm unul dintre aceste trucuri foarte simple, pentru care avem nevoie doar de oțet alb distilat și apă.

Vom pune părți egale din cele două substanțe în oală și vom pune oala la foc la o căldură medie spre ridicat. În aproximativ 10 minute de fierbere oala va arăta deja altfel și îți vei da seama că vei putea să o cureți mult mai ușor. Veți putea îndepărta crusta doar prin simpla frecare cu o lingură de lemn.

Oala va rămâne în proporție de 90% curată, așa că ceea ce va mai trebui să faceți e să luați un burete de spălat vasele și să frecați un pic zonele mai arse care nu s-au dus. Apoi, folosind un pic de detergent de vase și un burete, vom curăța oala definitiv și vom îndepărta orice reziduri, refăcând oala să strălucească și să fie din nou folosită.

Priviți rezultatul final și nu o să vă vină să credeți ce s-a obținut în mai puțin de un sfert de oră din aceeași oală prezentată la început. Absolut șocant!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: my so-called home

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :