_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Ai mai văzut vreodată așa un dans? Privește cu cine dansează această doamnă!

Ceea ce vei vedea în acest videoclip te va șoca într-un mod plăcut. Așa ceva nu se poate! Privește cu cine dansează doamna și mai ales în ce mod dansează partenerul ei. Te-ai fi așteptat la așa ceva? Băiatul dansează într-un mod absolut uimitor.

Mișcările pe care le face puștiul uimesc pe toată lumea și cei din jur îi fac loc să danseze și să se dezlănțuie. Talentul și experiența la dans este mult mai mult decât prezentă la puști, iar mândria cu care dansează pur și simplu te face să zâmbești și să-l aplauzi.

Privește și tu ce înseamnă cu adevărat dansul și plăcerea de a te exprima prin el. Privește ce înseamnă să te lași în brațele muzicii și să te distrezi cu adevărat! Toată lumea filmează și toți se simt încântați de ce spectacol oferă băiatul. Doamna în roșu trebuie să fie mândră de adevăratul bărbat care îi este alături în acest dans.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Suro Hakobyan

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :