_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Află cum se face corect transplantarea unui cactus

Cactusul este o plantă celebră pentru proprietăţile sale deosebite. Deşi la prima vedere el poate părea doar un “arici” în ghiveci, care nu oferă un plus de frumuseţe locului în care se află, cactusul devine din ce în ce mai popular în zilele noastre.

Principalul avantaj al cactuşilor este că ei absorb radiaţia – o proprietate deosebit de actuală în era noastră digitalizată! Probabil în timp ce citiţi articolul nostru de azi, undeva lângă masa calculatorului se află şi un cactus, nu-i aşa?

cact1

O altă proprietate deosebită a cactuşilor este că ei pot creşte foarte mult. Dar ce-i de făcut dacă aţi cumpărat floarea într-un ghiveci mic, ce nu mai este potrivit pentru dimensiunea sa?

Soluţia există şi nu este atât de dificilă cum poate părea: transplantarea, adică mutarea cactusului într-un alt ghiveci, mai potrivit ca dimensiune pentru floarea dvs.

Redacţia Perfect-ask.com a găsit pentru dvs. două filmuleţe în care se arată în detaliu cum se face corect această procedură, pe care vă şi invităm să le urmăriţi:

.

Nu este nimic complicat, nu-i aşa? Faceţi acest mic efort pentru a-i oferi cactusului pe care îl aveţi un mediu mai sănătos şi confortabil.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Attila KapitanyDesert Plants of Avalon

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :