_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Adevărul despre cum aleg bărbații femeia cu care sunt gata să se căsătorească

Majoritatea femeilor cred greșit despre modul în care bărbații își aleg soțiile. Puteți fi regină în pat, să aveți cea mai frumoasă siluetă și în general să puteți fermeca orice bărbat. Aceste trăsături, de fapt, nu garantează căsătoria cu un anumit bărbat. Acestea practic nu au nici o importanță.

1

Atunci de ce au nevoie bărbații? Este simplu. Bărbații se căsătoresc cu femei care îi fac mai buni. Se căsătoresc cu cele alături de care ei doresc să devină mai buni. Ei se întâlnesc cu o fată, iar apoi își dau seama că în casă este mai curat, mașina este tot timpul spălată, chiar și ei înșiși sunt mai îngrijiți și arată mai bine.

Mai departe – mai mult! Toate aceste intenții bune se transformă într-o zi în fraza: „Vreau să am grijă de ea.” Este foarte simplu. „Vreau să știu unde este și ce face. Vreau să știu că are suficient combustibil și că și-a pus căciula pe cap. Este important să știu că ea se simte bine și că arată bine.”

Dvs. deja vă puneți întrebarea: „Cum să obțineți așa ceva?”

Răspunsul: Nicicum. Nu puteți face nimic în această privință. Nu puteți impune să apară acest sentiment. Dar puteți să-l faceți să se întâmple.

Încă un moment. Trebuie să permiteți să se întâmple aceasta. Trebuie să vă simțiți ușor, liber și confortabil, atunci când el are grijă de dvs. Trebuie să vă învățați să vă apreciați și să simțiți că meritați o astfel de atitudine din partea altora. Nu pentru că faceți una sau alta, dar pentru că așa este felul dvs. de a fi!

Dacă el a hotărât să vă vadă mașina sau să facă cumpărăturile în locul dvs, nu trebuie să roșiți și să vă îndreptățiți sau să încercați să faceți ceva în schimb pentru a fi la egal. Nu trebuie. Doar zâmbiți și spuneți-i călduros și gingaș: „Mulțumesc” și acceptați ca ceva firesc. Bărbatul va fi mai bun dacă îi veți da posibilitate și libertate pentru aceasta. Drept urmare el se va căsători, atunci când v-a simți că aveți încredere în el, îl apreciați și vă iubiți!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :