_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Acum grila hotei va străluci de curățenie! Este foarte simplu!

Curățenia la bucătărie presupune și curățarea unor obiecte mai greu de spălat. Aici se include și grila hotei. Ea este o sursă de acumulare a grăsimilor și prafului. Astfel, cheltuim forțe și timp ca aceasta să fie foarte curată. Însă am vrea ca totul să strălucească de curățenie! Noi am găsit o metodă foarte eficientă și rapidă de curățare a grilei de ventilare.

Aveți nevoie doar de apă fierbinte și bicarbonat de sodiu.

  1. Fierbeți apă într-un castron mai mare.
  2. Puneți în apa fierbinte câte o linguriță de bicarbonat. Aveți nevoie de jumătate de pahar de bicarbonat.
  3. Puneți grila în această apă care încă fierbe. Grăsimea se va înlătura în câteva clipe. Este suficient să o țineți câteva minute și apoi să o spălați cu detergent obișnuit. Dacă grila este foarte murdară, trebuie doar să repetați procedura.


  4. Dacă stratul de murdărie este foarte gros, atunci adăugați în apa fierbinte și amoniac (1/2 pahar de amoniac la 3.5 l de apă). Vaporii de amoniac sunt foarte puternici, de aceea aerisiți bine bucătăria sau puneți-vă o mască.

Prin această metodă veți avea o grilă de aerisire ideal de curată!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :