_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Acesta este unul dintre cele mai frumoase proiecte pe care poți să-l faci singur și care îți va înfrumuseța locuința. Totul pleacă de la un borcan!

Acest proiect este unul foarte simplu, pentru realizarea căruia nu ai nevoie de foarte multe elemente, iar rezultatul te va surprinde și te va bucura în mod sigur. Ceea ce iese din acest proiect este cu adevărat special. Privește despre ce este vorba!

Ia un borcan și decupează o formă de zână din carton. De asemenea, poți găsi aceste zâne și la chioșc sau poți folosi orice altă formă, doar să fie formată din carton maleabil pe care să-l poți îndoi în așa fel încât să se plieze exact pe forma borcanului.

Vei lipi cartonul pe borcan, vei da tot borcanul cu lipici și vei pune o coală de hârtie pe el. Aștepți să se usuce, apoi plasezi pe el lipici în partea de sus și jos și adaugi sclipici. După ce ai umplut borcanul cu sclipici poți să-l ornezi cu diverse obiecte ce-ți plac și poți să le lipești pe partea superioară, alături de o fundă creată dintr-un material textil.

Tot ceea ce trebuie să faci în continuare este să introduci lumina în borcane, fapt care se poate face fie prin introducerea unei lumânări în ceas, fie prin aprinderea unui sistem de iluminat pe bază de baterii, ascuns în borcanul cu păpușica din final! Iată!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Nichola Battilana

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :