_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Acest truc vă va ajuta să scăpați de mucegai fără chimicale!

Mucegaiul este un fenomen foarte cunoscut pentru majoritatea dintre noi. Acesta este o ciupercă care trăiește foarte bine în condiții de umezeală și întuneric. Din păcate o dată ce începe să se răspândească este dificil de îndepărtat. Pentru aceasta există o mulțime de soluții chimice, deși nu sunt eficiente întotdeauna plus că ne pot afecta sănătatea.

Totuși persoanele care s-au confruntat cu mucegaiul încercând mai multe remedii au găsit o modalitate de a îndepărta mucegaiul cu ajutorul unor produse naturale. Iată soluția.

Aveți nevoie de 

  • 100 ml de oțet de mere
  • 100 ml de apă
  • 10 ml de apă oxigenată
  • zeama de la o lămâie
  • 2 linguri de bicarbonat de sodiu

Pașii de lucru

  1. Amestecați toate ingredientele.
  2. Turnați soluția într-un recipient cu pulverizator.
  3. Asigurați-vă că încăperea este bine aerisită înainte de a începe procedura.
  4. Pulverizați din abundență zonele afectate de mucegai.
  5. Lăsați să acționeze aproximativ 3-4 ore, apoi frecați bine cu un burete pentru a înlătura mucegaiul.

Cu ajutorul acestei soluții veți scăpa de mucegai de la prima încercare, iar acum veți avea o casă curată și fără mirosuri neplăcute. Nu aveți nevoie de produse scumpe, ci doar de câteva ingrediente naturale care se găsesc practic în casa fiecăruia.

Încercați această metodă și cu siguranță veți fi mulțumiți!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :