_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Acest bărbat s-a născut fără ochi. Iată ce a reușit să facă în pofida acestui fapt!

Acest adevărat zeu al muzicii s-a născut fără ochi. Este incredibil ce a putut să facă la pian fără să aibă ochi! Este unul din adevărații muzicieni ce simte muzica și ce trăiește prin muzică, un musician prin a cărui vene curg note musicale. El nu are nevoie de simțuri pentru a putea cânta, el cântă din inimă și se vede clar că la fiecare bătaie a inimii se naște din mâinile sale o nouă piesă.

Este deja un om cunoscut și se bucură de o notorietate enormă la nivel internațional din punct de vedere musical. Este un om ce îl poți întâlni odată în viață și pentru care îți pare rău, simți milă, văzându-l în această stare. Însă, el spune destul de clar și răspicat faptul că niciodată nu a considerat că este un om cu dezabilități, ci că a fost înzestrat cu un har.

Dezabilitățile a știut să le compenseze mereu cu o voință de fier și cu un talent înnăscut și a reușit să facă din ele mai multe abilități. Nu s-a simțit niciodată dezavantajat și acest character de luptător l-a adus acum pe poziția pe care se află. Bineințeles că alături i-a fost tatăl său, care a luat locul și celui mai bun prieten și al profesorului și al părintelui model.

Priviți și voi acest caz de-a dreptul impresionant!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: harvesct

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :