_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Acest bărbat nu și-a permis un bazin adevărat în curtea casei. Însă ce a făcut, este fascinant!

Unele persoane achită foarte mulți bani pentru a avea în curte un bazin propriu. Este o plăcere destul de costisitoare…

Brazilianul Hose Franco a avut puțini bani pentru un astfel de bazin, dar el nu a renunțat la idee și a construit cu succes un bazin econom în curtea casei.

правильное мужское селфи

Cum să construiți un bazin

1. Brazilianul inventiv a cumpărat un bazin de plastic obișnuit. A așternut o membrană impermeabilă și a montat construcția în spatele casei.

как сделать бассейн на даче

2. După care a asamblat o construcție din lemn în jurul bazinului. Nimic dificil, un schelet din lemn poate fi construit de orice gospodar!

бассейн своими руками на даче

3. În final a fost montată și podeaua din lemn care ascunde scheletul. O adevărată plajă lângă micul bazin!

бассейн своими руками фото

4. Are chiar și trepte din lemn! Acest bărbat cu mâini de aur a construit ceva nemaipomenit…

бюджетный бассейн своими руками

Cred că deja doriți și dvs un astfel de bazin în curtea casei. Pentru acest vis aveți nevoie de puține resurse financiare. Importantă este dorința de a avea un astfel de colțișor de relaxare!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :