_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Acest bărbat a pus în sol un ou obişnuit. Rezultatul este o adevărată descoperire pentru grădinari!

Fiecare grădinar decide dacă să-şi fertilizeze solul şi cum anume să o facă. Există o mulţime de soluţii, iar una dintre ele este fertilizarea cu ajutorul ouălor! Da da, anume utilizarea ouălor întregi, nu doar a cojii.

Această soluţie e folosită de grădinarii cu experienţă, care ştiu ce înseamnă să creşti o plantă de la zero. Punând în sol un ou veţi obţine un îngrăşământ natural extraordinar! Secretul e că atunci când începe putrefacţia, oul elimină multe substanţe nutritive pentru plante, care stimulează atât creşterea răsadurilor, cât şi a seminţelor.

удобрение цветов яйцом

Cum fertilizăm solul

Veţi avea nevoie de

  • un ghiveci sau o ladă pentru plante
  • un ou stricat
  • sol
  • răsad sau seminţe de plante

Pentru început alegeţi locul în care veţi semăna/răsădi planta. În funcţie de plantă trebuie să alegeţi un loc la umbră, semi-umbră sau la soare. Puneţi în ghivece câte un ou şi adăugaţi sol, aşa încât oul să fie complet acoperit.

După 5 zile puteţi semăna sau răsădi planta. Bineînţeles că mirosul nu va fi din cele mai plăcute, dar rezultatul chiar merită să investiţi puţină răbdare.

удобрение цветов яйцом

De asemenea unii grădinari experimentaţi afirmă că un rezultat şi mai bun poate fi obţinut dacă lângă ou veţi pune şi o banană.

удобрение цветов яйцом

Aceasta metodă de a fertiliza solul este nu doar originală, dar şi foarte eficientă! Vecinii vor rămâne uimiţi de rezultat.

Autor text: Perfect-Ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :