_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Această plantă de cameră poate omorî un copil în doar 1 minut şi un matur în 15 minute!

“Eram cât pe ce să-mi pierd fiica: ea a pus în gură o bucăţică de frunză a acestei plante. Limba i s-a inflamat şi ea a început să se sufoce! Această floare este foarte periculoasă. Dar există şi multe alte plante care au aceleaşi proprietăţi toxice!”

plant

Fiţi cât se poate de precauţi atunci când lăsaţi copilul singur acasă, el trebuie supravegheat mereu, iar locurile în care copilul se joacă şi doarme trebuie să fie sigure 100%.

“Această plantă era cât pe ce să-mi omoare fiica! Ea poate fi găsită în multe case şi birouri. Dar oamenii habar nu au de acest pericol imens! Această plantă se numeşte “Dieffenbachia”. Fiecare frunzişoară a sa conţine cantităţi enorme de oxalat de calciu”.

Copiii mici mor practic imediat. Maturii – după 15 minute.

Dacă aveţi acasă o astfel de plantă, vă recomandăm să o aruncaţi imediat.

Nu permiteţi în nici un caz ca frunzele sale să se atingă de ochii dvs.! Este un risc enorm să deveniţi nevăzător!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :