_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Această mamă a creat ceva senzațional în curtea sa. Iată cum puteți face la fel!

Razele fierbinți ale verii ne mai răsfață puțin! Iar dacă doriți să vă răcoriți cu siguranță vă gândiți la o piscină sau la mare. Vă propunem o idee creativă de a vă juca cu apa, dar nu în apă. Dacă faceți aceasta, toți vă vor invidia. Confecționați un pat de apă (water blob)! Este foarte simplu și avantajos.

blob1

Aveți nevoie de 

  • folie de nylon rezitentă de dimensiunea dorită
  • fier și masă de călcat
  • hârtie pergament
  • bandă adezivă
  • foarfece
  • furtun de grădină

Pașii de lucru

1. Folosiți un fier de călcat de calitate înaltă. Veți avea nevoie de fierul de călcat pentru a lipi marginile foliei de nylon.

blob2

2. Întindeți folia de nylon și pliați-o în jumătate. Aceasta va fi mărimea patului de apă. Nu pierdeți prea mult timp cu aranjarea perfectă a marginilor, vom face acest lucru la pasul nr. 4.

blob3

3. Tăiați aproximativ 60 cm de hârtie de pergament și pliați-o în jumătate pe lungime. Măsurați 5 cm de la margine și trageți o linie. Acesta va fi reperul pentru lipirea cu fierul de călcat, deci puneți hârtia pe masa de călcat.

blob4

4. Acum începe lipirea – fixați marginile pliate ale foliei de nylon. Vom porni de la marginea foliei de nylon care este opusă pliului. Deschideți hârtia de pergament și puneți folia de nylon în interior. Folosiți pliul hârtiei pentru a alinia marginile foliei de nylon.

blob5

5. Pliați hârtia de pergament. Folia de nylon trebuie să fie în interior.

blob6

6. Folosiți fierul de călcat fierbinte pentru a topi și lipi împreună marginile foliei de nylon. Orientați-vă după linia desenată. Nu atingeți direct folia de nylon cu fierul de călcat. Veți face găuri în ea și veți face un boț de plastic.

blob7

7. Lăsați să se răcorească câteva clipe înainte de a deschide hârtia de pergament. Apoi mutați hârtia de pergament pe o nouă porțiune a foliei de nylon. Repetați pașii 6 și 7 până veți termina de lipit marginile.

blob8

8. Tăiați o mică porțiune de lângă colț în pliul foliei de nylon.

blob9

9. Introduceți vreo 50 cm din furtunul de grădină în folia de nylon. Ridicați puțin mai sus și fixați colțul pentru ca apa să nu se scurgă. Timpul de umplere cu apă depinde de mărimea patului de apă.

blob10

10. După umplerea completă cu apă lipiți porțiunea tăiată cu bandă adezivă rezistentă. Pentru siguranță puteți să lipiți această porțiune cu fierul de călcat.

blob11

11. Acum e timpul să vă bucurați din plin de noua invenție!

blob15

Notă! Adăugați puțină apă deasupra patului pentru a fi mai distractiv. De asemenea puteți folosi și niște coloranți pentru a face apa mai albastră.

blob13

Probabil ați confecționat patul suficient de mare pentru întreaga familie. Nu este doar pentru copii!

blob14

Cu siguranță că și rudele sau prietenii dvs vor dori să se distreze alături de voi, deci faceți un pat gigantic sau învățați-i cum să-și confecționeze unul propriu.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Metaspoon.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :