_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Această fată și-a desenat o sprânceană pe obraz. Aproape că am căzut de pe scaun când am văzut rezultatul!

Halloweenul este o sărbătoare care a venit la noi de peste hotare, dar cu fiecare an devine tot mai populară în zona noastră. Poate aspectul cel mai frapant al acestui eveniment este selectarea și pregătirea costumului, care va uimi pe toți din jurul tău. Desigur, poți să te oprești la exemplele clasice de vrăjitoare, vampiri, zombie și alți monștri. Dar de ce să nu inventezi ceva cu adevărat original? Ca de exemplu, machiajul fetei acestea.

De ce se întâmplă asta?? Uitați-vă la videoclip – și veți înțelege totul.

Este foarte realist, nu-i așa? Cea mai mult ma amuzat reacția trecătorilor care au observat eroina din video pe stradă. Poate uitându-se la fața ei, ei de asemenea au crezut că văd dublu.

Distribuiți acest clip video prietenilor dumneavoastră ca să vadă ce minuni poate face un machiaj!

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :