_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Această cățelușă și-a revăzut puii după o lungă perioadă. Privește reacția sa!

Această cățelușă a fost salvată și a fost luată la un centru special, însă a fost nevoie să fie ținută în carantină, fapt care a îndepărtat-o de puiuții ei. A venit totuși o zi în care aceasta a fost reunită cu puiuții. Privește care a fost prima reacție a mamei față de puii ei.
Indiferent că este vorba de un cățel putem observa faptul că nu e nicio diferență între sentimentele de dragoste față de puișorii săi și putem remarca faptul că îi iubește la fel cum un om își iubește copiii. Poți vedea mai multe reacții și cum s-a comportat cățeaua în videoclip.
Nu rata așa ceva! Privește și dă videoclipul mai departe! Așa ceva este de văzut și de împărtășit cu cei dragi. Îți va rupe inima în două!

Reunion

This heartwarming reunion took place around 2:40 am on the morning of December 13th thanks to Carolyne from Pound Paws, who, once she had these puppies safely in her care, hopped in her car and made the long drive from Montreal to Cobourg in the middle of the night to bring this family back together. For those of us who work in rescue, and who see things we often wish we could forget, this will remain a cherished memory forever<3Thank you Maddie Maillet for this wonderful video keepsake<3Please consider making a donation today.

Posted by K9 Crusaders on Monday, January 4, 2016

Autor text: Perfect Ask

Sursa: K9 Crusaders via Facebook

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :