_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Această casă are o suprafață de doar 33 m². Dar când îi pășești pragul, vrei să stai acolo pentru totdeauna!

Unii dintre noi locuiesc în apartamente imense, căptușite cu covoare și servicii de masă pe post de decor și nu doresc să schimbe nimic… Dar cel care trăiește într-un apartament mic, mereu este plin de idei creative și nu întârzie să schimbe ceva în interiorul locuinței.

Acest tânăr, ca fiecare dintre noi, a visat la o casă de vacanță imensă în afara orașului. Dar tot ce avea era o căsuță de 33 m2. Însă, ceea ce a făcut el din mica sa locuință este pur și simplu impresionant!

Aici totul este gândit până la cel mai mic detaliu, fiecare metru pătrat este folosit cu chibzuială. În plus, construcția casei este formată din foarte multe elemente din lemn. Acest lucru îi oferă mai mult confort și căldură.

Aici găsești tot de ce ai nevoie pentru o viață confortabilă! Vă invităm cu mare drag să admirați această locuință. Bine ați venit!

Bucătăria

1 (1) Camera de baie2 3 Nivelul superior4

5 6 Imagine de la înălțime7 Iată așa arată casa din exterior8

Nici nu-ți vine să crezi că din acest spațiu de locuit mic, poți crea astfel de lucruri uimitoare! Dacă încă nu ai propria casă, îți dorim ca în acest an neapărat să te pricopsești cu o nouă locuință. Este important ca fiecare să aibă cuibul său confortabil, unde să fie așteptat și întâmpinat cu dragoste de către cei dragi…

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :