_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

A început să lipească pietricele pe un balon… Rezultatul? Am nevoie și eu de acestea pentru grădina mea!

Ați auzit vreodată de pietricele (bile) oglindă? Să fiu sincer, am aflat recent despre ele, dar acum vreau neapărat să am aceste frumuseți! De asemenea, ele sunt cunoscute sub denumirea de sfere de grădină, sfere de gazon, bile de grădină. Aceste sfere superbe sunt ornamente de gazon care au o istorie bogată care datează din secolul 13 în Veneția, Italia, unde au fost confecționate de un meșter iscusit.

În zilele noastre, probabil nu sunt atât de răspândite, dar bilele oglindă mai pot fi întâlnite în multe grădini private. Bilele oglindă pot fi folosite drept piese centrale ridicate pe suporturi, luând locul unei hrănitoare pentru păsări sau a unui ceas solar, sau pentru a sparge tiparele și a atrage mai multă atenție, acestea sunt plasate lângă și în jurul plantelor. Folosite corect, ele pot transforma dramatic aspectul grădinii!

Însă, bilele oglindă nu sunt atât de ieftine. De aceea video de mai jos este unul extraordinar! Sunt folosite niște materiale ieftine și se prezintă pașii de confecționare a unei bile oglindă care este mult mai simplu decât vă pare!

Aveți nevoie de

  • balon de spumă neted
  • pietricele de sticlă
  • lipici
  • vopsea
  • perie de vopsit

Priviți acest video pentru a afla instrucțiunile de confecționare!

Cât de minunate sunt aceste sfere de grădină!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: MetaSpoon.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :