_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

A aranjat câțiva bolțari în fața casei, dar rezultatul a fost absolut fenomenal! Privește ce a făcut!

În acest videoclip vei vedea o minunată metodă de a transforma o curte, cu un buget super limitat și fără prea multe resurse. Poți face asta și tu, iar rezultatul va fi unul fantastic! Îți vei putea construi în curte o minunată brazdă de flori, în absolut orice mod vrei, fiind super creativ și procurând doar câteva materiale de construcții.

Poți începe prin a colecta niște bolțari și prin a face rost de un adeziv. Vei lipi unul de altul bolțarii și vei turna în ei pământ de flori, apoi vei planta în găurele zeci de feluri de plante și de flori preferate. Merită pe deplin să încerci!

Poți vopsi apoi bolțarii și poți să îi aranjezi în orice formă vrei tu, așa încât curtea ta să capete un aspect unic și foarte creativ. Privește ce poți face din aceste obiecte și din puțină viziune!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: SuzelleDIY

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :