_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

A aplicat puțin sclipici pe peretele de lângă ușă… Rezultatul? Este cea mai reușită idee pe care am văzut-o vreodată!

Puțină magie nu strică niciodată! Această cameră avea un aspect plictisitor și nu se evidenția prin nimic, iar lângă tocul ușii erau mai multe amprente de grăsime… Acest truc minunat a schimbat camera în totalitate. O opțiune foarte economică și simpatică de decorare a pereților!

декоративная покраска стен видео

Vopsirea decorativă a pereților

Un perete viu, sclipitor, care reflectă lumina solară! Regula principală – nu amestecați sclipiciul cu vopseaua. Orice tip de sclipici se adaugă doar în materialele de finisaj care acoperă peretele, de exemplu, în lac.

Peretele vopsit în mod obișnuit și acoperit cu lac și sclipici arată extraordinar! Cuvintele sunt de prisos: priviți cum camera se umple de viață… Deja ard de dorința de a vopsi în așa mod peretele de lângă masa din bucătărie. Dimineața vom putea admira miile de raze de soare!

Priviți acest video minunat pentru mai multe detalii!

Astfel de pereți decorativi măresc vizual camera, aduc mai multă lumină și creează o atmosferă de relaxare.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :