_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cea mai simplă prăjitură din lume. PRIVEȘTE!

Astăzi vei învăța să pregătești cea mai simplă prăjitură din lume. Ești pregătit? Ingredientele sunt foarte comune, iar modul de preparare este incredibil de simplu. Se iau 3 ouă și 120 de grame de ciocolată albă. Apoi se adaugă pe listă 120 de grame de cremă de brânză.

Sparge ouăle și separă gălbenușul de albuș, apoi plasează albușul în frigider. Încălzește cuptorul la 170 de grade pentru 6 minute și fragmentează ciocolata albă în pătrățele și topește-o. Bate albușul de ouă până devine spumă. Amestecă  ciocolata cu crema de brânză. Mixează compoziția obținută cu gălbenușul de ouă. Amestecă spuma de albuș cu aceasta.

Dă cu ulei o hârtie de copt, așează hârtia în formă și toarnă compoziția. Așează forma într-o tavă și umple tava cu apă caldă. Bagă în cuptor prăjitura pentru 15 minute la 170 grade. Continuă încă 15 minute la 160 de grade. Oprește cuptorul și mai lasă prăjitura încă 15 minute în interior.

Scoate tava și adaugă zahăr pudră peste și prăjitura este gata! Servește cu drag, alături de familie și prieteni cea mai simplă prăjitură din lume. Este uimitor cât de delicioasă este și cât de ușor se poate prepara. Încearcă și tu!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: ochikeron

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :