_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

8 trucuri speciale pentru o casă curată

Fie locuiți în apartament, fie că stați la casă praful se așează rapid pe toate obiectele din locuință. Se pare că ați șters tot praful, iar peste câteva zile este la loc. Ștergerea prafului nu este o mare plăcere pentru mulți dintre noi, dar vă propunem câteva trucuri pentru a-l șterge mult mai eficient decât doar cu acel dispozitiv special cu pene.

Cleaning Window Blinds

1. Scutecele pentru copii

După ce ați scuturat bine tastatura de toată murdăria dintre taste, utilizați un scutec pentru a o înlătura mai bine. Nu uitați să deconectați computerul înainte de a face acest lucru.

2. Balsamul de rufe

Îndepărtați praful cu un amestec de 1 parte de balsam de rufe și 4 părți de apă. Turnați soluția într-un pulverizator și umeziți o lavetă curată. Puteți curăța mesele de sticlă, pereții cabinei de duș și alte suprafețe de pe care se îndepărtează mai greu praful. După care ștergeți suprafețele curățate cu o lavetă uscată.

3. Balsamul pentru cearșafuri

Folosiți-l pentru a șterge ecranele aparatelor electronice. Îndepărtează foarte bine praful de pe ecranele televizorului și computerului. Totodată previne depunerea prafului pentru câteva zile.

4. Mănușile

Folosiți mănușile mai vechi pentru a curăți obiectele mai fragile, cum sunt suporturile pentru lumânări, lustrele sau obiectele din sticlă. Înmuiați mănușile în soluție de curățat geamurile și ștergeți obiectele necesare.

5. Pensula de vopsit

Pensulele sunt perfecte pentru curățarea locurilor mai puțin accesibile. Acestea sunt subțiri și pot ajunge printre crăpături sau spații înguste.

6. Colanții

Folosiți o pereche de colanți mai vechi și un elastic cu care să-i fixați pe un baston. Astfel puteți curăța praful de sub și de lângă frigider.

7. Ciorapii mai vechi

Îmbrăcați ciorapul pe mână și ștergeți praful dintre jaluzele. Este foarte ușor și eficient.

8. Fețele de pernă

Îmbrăcați fețele de pernă concomitent pe aripile ventilatorului de tavan și ștergeți praful. Astfel nu-l veți împrăștia prin toată camera.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Tiphero.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :