_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

7 lucruri care trebuie ținute în secret

Deși sunteți o persoană sociabilă și deschisă cu fiecare, sunt anumite lucruri care nu trebuie dezvăluite lumii întregi. Păstrarea unor secrete uneori este foarte benefică. Cu cât mai puțină lume cunoaște despre unele lucruri despre dvs cu atât mai ușor puteți realiza acele lucruri. Să vedem în continuare care ar fi lucrurile ce trebuie ascunse de ochii lumii.

2

1. În primul rând, se recomandă ținerea în secret a planurilor de viitor. Nu vorbiți despre acestea până nu le realizați. Ideile noastre nu sunt perfecte și au unele puncte slabe peste care unii pot pur și simplu să lovească.

2. În al doilea rând, nu trebuie să dezvăluiți lucrurile ce țin de binefaceri. O faptă bună este o raritate în zilele noastre, de aceea trebuie păstrată cu sfințenie. Nu vă lăudați că ați făcut ceva bun. Mândria va observa acest lucru și va lua tot binele care a venit datorită acelei binefaceri.

3. În al treilea rând, nu trebuie să vorbiți despre ascetismul dvs. Nu povestiți fiecăruia despre reținerea de la mâncare, somn sau relații sexuale. Asceza fizică este de folos dacă se asociază și cu starea emoțională corespunzătoare.

4. În al patrulea rând, trebuie să puneți lacăt la gură despre bărbăția și eroismul dvs. Unii au încercări interioare, alții exterioare. Încercările exterioare sunt vizibile și pentru ele oamenii primesc recompense, dar încercările interioare nu se observă și recompense nu se dau.

5. În al cincilea rând, nu spuneți altora despre cunoștințele dvs duhovnicești. Cunoștințele duhovnicești au diferite niveluri și trebuie dezvăluite doar după atingerea unui anumit nivel de curăție a minții. Una din cele mai răspândite greșeli ale începătorilor este dorința de a-și împărtăși cunoștințele sale duhovnicești. Uneori aceste lucruri sunt benefice pentru acea persoană, dar uneori îl sperie mai mult și îl face confuz.

6. În al șaselea rând, nu trebuie să vă împărtășiți cu alții despre conflictele casnice și în general despre viața de familie. Țineți minte: cu cât veți povesti mai puțin despre problemele familiale, cu atât mai trainică și mai stabilă va fi familia dvs. Certurile înseamnă eliberarea de energie negativă care se acumulează în timpul comunicării.

7. În al șaptelea rând, nu răspândiți vorbele urâte care au fost auzite de la cineva. Puteți să vă murdăriți încălțămintea, dar puteți să vă pătați și reputația. Persoana care vine acasă și spune toată informația negativă pe care a auzit-o, nu se deosebește cu nimic de cea care a intrat în casă fără a se descălța.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :