_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

3 paşi simpli pentru curăţirea maşinii de spălat vase

Deşi maşina de spălat vase e concepută pentru a curăţi alte lucruri, are şi ea nevoie de astfel de îngrijiri periodice. Curăţirea maşinii asigură o spălare mai calitativă a vaselor, precum şi o viaţă mai îndelungată a dispozitivului.

Începând să faceţi asta veţi fi uimiţi de felul în care arată maşina în interior. Redacţia Perfect-ask.com vă va explica 3 paşi simpli cu ajutorul cărora veţi putea curăţa maşina de spălat vase.
Aceşti 3 paşi care se recomandă a fi făcuţi cel puţin o dată la 6 luni.

  1. Scoateţi coşul de jos şi asiguraţi-vă că pe filtrul maşinii de spălat vase nu s-a depus grăsime şi alte murdării.
  2. Umpleţi dozatorul maşinii (sau un alt recipient) cu oţet şi aşezaţi-l în coşul de sus. Porniţi maşina la programul cu cea mai ridicată temperatură.
  3. După încheierea procesului, presuraţi un pumn de bicarbonat de sodiu pe suprafaţa de jos a maşinii de spălat vase şi porniţi programul scurt şi fierbinte.

 

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: tiphero.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :