_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

22 de idei extraordinare de amenajare a grădinii și a curții cu pietre de râu

Piatra de râu pare a fi un element de decor rece și neînsuflețit. Însă dacă veți adăuga puțină creativitate și ingeniozitate, aceasta va căpăta viață și va împodobi curtea sau grădina dvs. Totodată, piatra de râu este unul dintre cele mai rezistente și frumoase materiale de construcție.

Pietrele devin fermecătoare dacă sunt aranjate într-un anumit fel. Acestea se contopesc de minune cu spațiul verde din jur. De asemenea, vă sugerăm un mic truc pentru amenajarea pietrelor. Buruienile nu vor răsări de sub pietre dacă veți așeza sub ele o folie de plastic.

Vă propunem în continuare câteva idei de amenajare a pietrelor. Acestea nu sunt niște idei fixe, ci pot fi modelate în funcție de propria dorință și în corespundere cu decorul din jur.

amenajari exterioare 2

amenajari exterioare 3

amenajari exterioare 4

amenajari exterioare 5

amenajari exterioare 6

amenajari exterioare 7

amenajari exterioare 8

amenajari exterioare 9

amenajari exterioare 10

amenajari exterioare 11

amenajari exterioare 12

amenajari exterioare 13

amenajari exterioare 14

amenajari exterioare 15

amenajari exterioare 16

amenajari exterioare 17

amenajari exterioare 18

amenajari exterioare 19

amenajari exterioare 20

amenajari exterioare 21

amenajari exterioare 22

amenajari exterioare 1

Pietrele vor prinde viață cu ajutorul imaginației dvs!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Ideipentrucasa.ro

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :