_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

19 idei creative de restaurare a unei comode

Încearcă în acest weekend să transformi un dulap mai vechi într-o operă de artă. Este mai simplu decât crezi. Totodată, este o investiție accesibilă, relativ ușor de realizat și vei face o schimbare în locuința ta. Avantajul acestei transformări este că poți restaura o piesă de mobilier prin vopsire după placul tău și să se potrivească perfect cu designul camerei tale.

1. Vopsește și aplică decupaje pe comodă

Această comodă veche a fost vopsită în dungi, apoi au fost lipite decupaje de flori din hârtie pentru împachetat cadourile. Acest procedeu oferă o explozie de culori.

1

2. Bufet 

În acest model au fost folosite forme unghiulare de vopsire pentru a acoperi niște zone deteriorate de pe acest bufet din anul 1950. Unele secțiuni au fost lăsate nevopsite pentru a arăta frumusețea lemnului de pecan.

2

3. Servantă cu sertare în umbre de culoare

Folosește mai multe nuanțe de aceeași culoare pentru a aduce un plus de culoare acestei piese de mobilier.

3

4. Figuri geometrice

Pentru a crea un design de inspirație marocană au fost folosite benzi și șabloane pentru pictat.

4

5. Desenează un peisaj pe comoda ta

Fiind inspirat de picturile cu peisaje, vopsește piesa de mobilier în culorile unui simplu peisaj eteric.

5

6. Albastru maritim

Utilizează două culori și câteva bucăți de funie pentru a transforma o banală comodă de lemn într-o capodoperă în stil cabană.

6

7. Aplicații florale în stil retro

S-a folosit vopsea și bețișoare de la înghețată pentru a transforma o comodă veche într-o piesă de mobilier modernă.

7

8. Aplicații din tapet

În cazul în care comoda are panouri încadrate pe ușă sau pe sertare, utilizează un tapet cu imprimeuri pentru a crea un design mai îndrăzneț.

8

9. Sertare zigzag

Un buget mic și puține vopsele cu latex au fost folosite pentru a crea un design zigzag inspirat pe această piesă veche de mobilier.

9

10. O restaurare de epocă

Mesele și noptierele cu două nivele erau la modă în anii ’50. Design-ul este foarte practic. Cu un nou strat de vopsea, această relicvă poate deveni o piesă indispensabilă de mobilier.

10

11. Lac foarte strălucitor

Pentru a adăuga puțin fler, încearcă transformarea unei credenza de epocă cu un finisaj pulverizat în două tonuri. Pentru a realiza un aspect sofisticat profesional, închiriază un pulverizator de vopsea (volum mare, presiune joasă) de la un magazin, apoi vopsește piesa folosind un lac lucios în culori contrastante.

11

12. Amenajarea antreului

Amenajează-ți antreul cu o comodă viu colorată. Ramele pentru tablouri și scrisul pe centru cu cretă pe fiecare sertar au funcția de ecusoane. Acest lucru oferă fiecărui membru al familiei un loc special pentru a stoca echipamentele de iarnă și accesoriile.

12

13. Zigzaguri de diferite dimensiuni

Nu te strădui să obții dungi sau zigzaguri de aceeași mărime, ci desenează-le de diferite lățimi și culori.

13

14. Comodă tip tablă

Vopsirea de tip tablă este perfectă pentru dormitorul unui copil. Pe sertare pot fi făcute diferite inscripții pentru a menține în ordine hainele și alte lucruri.

14

15. Comodă de tip tablă viu colorată

Vopsirea de tip tablă nu trebuie să fie neapărat neagră. Încercați o culoare îndrăzneață pentru a transforma o vechitură într-o operă de artă sau folosiți această metodă pentru a pune inscripții pe fiecare sertar.

15

16. Finisaj cu vopsea de automobile

Vopseaua pentru automobile aplicată pe mobilier de lemn sau de metal are un aspect lucios și sclipitor ca de fabrică. Curăță vopseaua veche cu un aparat electric de șlefuit, apoi du piesa de mobilier nefinisată la un magazin auto pentru a aplica acea vopsea specială.

16

17. Comodă pictată cu cretă

Această piesă de mobilier a fost restaurată folosind vopsea pe bază de cretă și ceară de alamă.

17

18. Comodă transformată în bufet

Nu este scris nicăieri că o comodă trebuie să se afle doar în dormitor. În spatele acestei mese vibrante se află o comodă transformată în bufet.

18

19. Un strop de culoare

Acest bufet vechi a căpătat o nouă viață prin vopsirea unui sertar în galben aprins și adăugând câteva mânere de epocă.

19

Sperăm că v-au impresionat aceste idei, și dacă aveți o piesă de mobilier mai veche nu ezitați să-i dați o nouă viață!

 

Sursa: diynetwork.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :